Monipuolista fysioterapiaa

Hämeenlinnan keskustassa - tervetuloa!

Neurologinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia

Purenta-alueen fysioterapia

NeuroPirkot Oy

NeuroPirkot Oy on perustettu Hämeenlinnassa vuonna 2013. Yrityksen perustajilla Niina Samelinilla sekä Silja Nasilla on yhteenlaskettuna vuosikymmenten kokemus alalta. Yrittäjien lisäksi yritys työllistää tällä hetkellä neljä fysioterapeuttia.

Meidän toiminta- ajatuksena on tarjota asiakkaille ammattitaitoista, monipuolista ja naurattavaa kuntoutusta asiakaslähtöisesti. Kehitämme omaa osaamistamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan kehittyvää ja uudistuvaa fysioterapiaa.

Toimialueemme kattaa Hämeenlinnan lisäksi Forssan, Tammelan, Janakkalan sekä Hattulan alueet. Voit tulla meidän keskustan toimipisteeseen, tai pyytää meidät paikan päälle. Teemme kotikäyntien lisäksi yhteistyötä alueen koulujen sekä työpaikkojen kanssa.

Tutustu täältä toimitiloihimme »

Ota yhteyttä ›

Yhteystiedot

Niina Samelin
0440 619 552

Silja Nasi
040 5535 753

en vastaa puhelimeen työn ohessa, jätä tekstiviesti

Laura Kaukokari
050 3223 558

Susanna Siren
040 6694 584

Tiia Piiponniemi
040 704 5256

Monipuoliset palvelut

Osaamisemme korostuu neurologisessa fysioterapiassa, sekä psykofyysisessa fysioterapiassa. Hoidot ja terapia on suunnattu kaikenikäisille vauvasta vaariin.

Meiltä saat Foot Balance Medical pohjallisia, purenta-alueen fysioterapiaa sekä Voice Massagea ja fysioterapeuttista osaamista monissa elämän tilanteissa.

Olemme sinun apunasi, kun tarvitset tukea liikkumisen ja toimintakyvyn kanssa.

Ota yhteyttä ›

Tule meille fysioterapiaan

Käytössämme on kolme harjoitussalia, sekä useita hoitohuoneita. Hyvin varustelluissa ja esteettömissä tiloissamme on turvallista ja helppoa liikkua avustetusti.

Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta sinä saat aina mahdollisimman laadukasta ja parasta fysioterapiaa erityisosaamisalueillamme. Haluamme olla yksi Hämeenlinnan alueen kehittyvistä palveluntarjoajista vielä vuosienkin kuluttua.

Voit ottaa yhteyttä puhelimitse sekä sähköpostilla. Mikäli haluat varata ajan tai peruuttaa jo varatun ajan niin olethan yhteydessä suoraan omaan terapeuttiisi. Emme vastaa puhelimeen asiakashoidon yhteydessä, joten jätäthän ystävällisesti viestin vastaajaan niin palaamme suuntaasi.

Ota yhteyttä ›

 

       

 

044 061 9552 Yhteystiedot