Allasterapia

Allasterapia Hämeenlinna

Mitä allasterapiassa tehdään? Allasterapiassa hyödynnetään veden ominaisuuksia kuntoutuksessa. Se on fysioterapian erityismuoto, joka auttaa mm. nivelten ongelmissa, lihasten heikkouksien kuntoutuksessa sekä niissä tilanteissa, kun liikkuminen on haastavaa tai jopa raskasta kuivalla maalla.

Allasterapiaa voidaan toteuttaa sopimuksesta uimahallissa tai yksityisessä altaassa. Terapeuttimme ovat kouluttautuneet vedessä tapahtuvaan kuntoutukseen.

Ota yhteyttä ›

Kenelle allasterapia sopii ja miten siihen pääsee?

Allasterapia sopii erinomaisesti kaikille, myös vaikeasti vammautuneille sekä liikuntarajoitteisille. Allasterapian avulla vedessä pystytään avustuksen tai vastuksen avulla toteuttamaan harjoituksia myös sellaisissa asennoissa, mitkä eivät muuten olisi mahdollisia. Tasapainoon liittyviä harjoituksia voi toteuttaa ilman tukea vedessä, kun kävellessä siihen tarvittaisiin apuväline liikkumisen tueksi.

Allasterapiaan hakeudutaan yleensä Kelan maksusitoumuksella. Allasterapiaan voi hakeutua myös oman kotikunnan sairaanhoitopiirin maksusitoumuksella. Voit myös aina maksaa itse maksun kokonaisuudessaan ilman Kelan korvausta.

044 061 9552 Yhteystiedot