Kinesioteippaus

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta voidaan käyttää esimerkiksi alaselan tai SI-nivelen kivun sekä äkillisen venähdyksen ja siihen liittyvien lihasjännitysten ensihoidoissa.

Kinesioteippaus otetaan avuksi silloin, kun halutaan lievittää kipua, ohjata liikettä tai kehon käyttöä, kohentaa asento- sekä liiketuntemusta. Kinesioteippaus lisää verenkiertoa ja vähentää turvotusta.

Teippausta kannattaa kokeilla fysioterapian yhteydessä, sillä haittoja ei juurikaan ole. Mahdolliset ihon allergiset reaktiot ovat nekin hyvin harvinaisia.

Ota yhteyttä ›

Kinesioteippi apuna kuntoutuksessa

Kinesioteippi toimii hienosti asennon korjaamisessa, jolloin teippi tukee oikeanlaista asentoa auttaen kuntoutujaa omatoimisessa kuntoutumisessa. Akuutin kivun ja vamman hoidon yhteydessä teipillä voidaan rauhoittaa tilannetta kudosärsytystä vähentämällä.

Tiesitkö, että voit käyttää kinesioteippiä tehostamaan urheilusuoritustasi? Teippausta käytetään menestyksekkäästi mm. jalkapallossa, pyöräilyssä sekä golfissa.

Soita meille ja varaa oma aikasi. Kinesioteippausta voidaan kokeilla muun fysioterapisen hoidon yhteydessä. Löydäy meidät Hämeenlinnan keskustasta - tervetuloa!

044 061 9552 Yhteystiedot